0481 376 529 hvob@outlook.com

De regelaar naar Linda

Elst- Ze is de stuwende kracht achter de kinderspeelweek in Elst.Met haar inzet daarvoor heeft Linda Leerentveld DE Regelaar, de Elster leefbaarheidsprijs gewonnen. In zalencentrum onder de Toren kreeg ze zaterdag 12 januari 2019 uit handen van wethouder Jan van Baal een cheque van1000 euro.Met de bedoeling die te gebruiken voor de speelweek.

De prijs wordt elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de huurdersvereniging Overbetuwe uitgereikt. Leerentveld is al ruim 21 jaar betrokken bij de organisatie van de kinderspeelweek. De jury selecteerd drie kandidaten voor de prijs. Een andere kandidaat was Ineke Keizer, die met collega Koen Jansen reanimatie cursussen verzorgt. De derde genomineerde was Wil Straatman, die met een groep vrijwilligers maandelijks een discoavond organiseert voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking

P.S. door omstandigheden is er geen foto beschikbaar. 

 

Huurdersvereniging  Over-Betuwe reikt op 12 Januari 2019 voor de twaalde maal de leefbaarheid Award “De Regelaar”uit.  De winnaar ontvangt een cheque van 1000 euro plus 50 euro vrij te besteden en tevens ontvangen de 2e en 3e genomineerden 100 euro. Voor de 1e plaats is er tevens de afbeelding van de Award. Een onafhankelijke  deskundige jury bestaande uit 5 personen beoordeelt de inzendingen. Deze moeten wel betrekking hebben op de leefbaarheid in Elst. Eventueel te nomineren kandidaten kunnen tot 8 december 2017 worden voorgedragen bij het secretariaat van HVOB.

Antwoordnummer 210  6660 WB Elst of per mail: hvob@outlook.com

Met vermelding (AWARD) meer info over de AWARD zijn te vinden op.www.huurderselstover-betuwe.nl